Tefta TASHKO-KOÇO

Chanteuse albanaise.
[ FAYOUM, ÉGYPTE 1910 – TIRANA 1947 ]
Zone géographique :


Auteur-e : Josif PAPAGJONI
Sous la direction de : Ardian MARASHI
Bibliographie

FILJA H., Tefta Tashko-Koço, Tirana, Shtëpia botuese « 8 nëntori », 1979 ; KHACKA G. (dir.), Historia e muzikës shqiptare, Tirana, Shtepia botuese e librit universitar, 1983 ; KOÇO E., Tefta Tashko-Koço dhe koha e sajet, Tirana, Dituria, 2000.